Spela på fotboll – En komplett bettingguide

Fotboll är världens största sport och överallt finner vi hängivna supportar som dedikerat sina liv till den taktiska, snabba och förtrollande sporten. Som supporter till ett lag är det svårt att inte engagera sig helhjärtat i de medryckande matcherna och även om du sitter hemma i tv-soffan har du matchpuls i 90 minuter.Alla kollar dock inte på fotboll för att de är passionerade supportar, och även om de finner sporten underhållande blir det inte fullt så spännande när du inte håller på ett särskilt lag. För att öka spänningen i en match kan du välja att spela på oddsen och då ha chans att vinna pengar.

Så här spelar du – Olika bettingalternativ

När det kommer till fotboll finns det nästan oändligt många spelmöjligheter. Hos de flesta spelbolag finner du ett gediget spelutbud, inte bara de största ligorna. Det vanligaste är att du spelar på 1, X eller 2. Alltså, vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort. Ettan är hemmalaget, tvåan bortalaget och krysset oavgjort.Genom att klicka på matchen som intresserar dig får du ofta upp ännu fler spelmöjligheter, det kan till exempel vara första målgörare, antal hörnor i matchen eller hur många mål det blir. Dessa spel kan du lägga både för matchstart och live under matchen. Att spela live är en riktig spänningshöjare.

Jämför och hitta de bästa oddsen på fotboll

När du lägger ett bet vill du göra det på så bra odds som möjligt eftersom att det är dessa som avgör hur stor utdelning du får. Ju högre odds desto större utdelning, men sannolikheten att det ska ske är lägre. Fotboll är inte alltid logiskt, och därför kan även osannolika skrällspel låta dig vinna.Olika spelbolag har olika odds. När du väljer spelsajt kan du addera deras odds och jämföra oddssumman mellan olika sajter, för att ta reda på vilka som är mest generösa i sin oddssättning. Du kan också jämföra odds på en specifik match, till exempel vilka som ger bäst/högst odds på en seger för Arsenal FC.